Dvajset let


Takole smo vas povabili na našo dvajsetletnico:

 
Vabimo vas na pestro dogajanje ob dvajsetletnici našega podjetja: sobota, 18.junij od 9-te do 13-te ure 20 % POPUST NA VSE RASTLINE (cel dan)

 
NOVO:  VZORČNI VRTOVI -  'domačih' in zunanjih načrtovalcev!
- pogostitev, prijeten ambient, mini živalski vrt, jahanje ponijev …
-od 9.30 do 12.30: Klementina Tement dipl. inž. krajinske arhitekture:
 

INDIVIDUALNO SVETOVANJE PRI OBLIKOVANJU IN ZASAJANJU VRTA


Želite zasaditi živo mejo, urediti brežino, večjo ali manjšo gredico ob hiši ali pa vas v kratkem čaka ureditev kar celega vrta ali pa obnova že obstoječega in potrebujete strokovne nasvete, kako se zadeve lotiti? Izkoristite enkratno priložnost brezplačnega svetovanje mlade, razgledane in inovativne krajinske arhitektke.
 
-od 9.30 do 12.30: Vina Avos, Sovjak, Sv. Jurij ob Ščavnici: VINO, VINO, VINO …


Vina Avos so prepoznavna po svoji svežini in sortno poudarjeni aromi. Tako lahko z njihovimi vini uživate v polnosti okusov. Sorte vin, ki jih pridelujejo so: Sauvignon, Chardonnay, Renski rizling, Sivi pinot, Muškat ottonel, Traminec. Ponujajo vam tudi preplet različnih sort, ki so združene v zvrsti Mix. Želijo zadovoljiti okuse ljubiteljev suhih vin kot tudi tistih, ki imajo raje vina z ostankom sladkorja, zato imajo v ponudbi suha, polsuha in posladka vina. Znanje, inovativnost, sodobne tehnologije in trajnostni razvoj jim omogočajo, da vam ponujajo vina visoke kakovosti po ugodnih cenah.

 
-ob 11-ti uri: ing. Majda Ortan:  PRIDELUJTE S POMOČJO NARAVE!

Energijsko živa hrana je za človeka nujna. Z izdelki Cora agrohomeopathie jo lahko pridelate na domačem vrtu, sadovnjaku, njivi. Primerni so tako za vrtičkarje kot tudi za kmete in vrtnarje. Med izdelki Cora agrohomeopathie boste našli rešitve za odpravo večine škodljivcev, kot so listne uši, polži, voluharji, strune, pušpanova vešča ... Vsi izdelki so dovoljeni za uporabo v ekološki pridelavi. Pridelki so užitni takoj po škropljenju, pri njihovi uporabi ni potrebna osebna zaščitna oprema. Odlikuje jih tudi dolg rok uporabe. Učinkovitost izdelkov Cora agrohomeopathie potrjujejo številne dobre prakse, z njimi pa je zadovoljnih že več kot sedem tisoč kupcev. Pridružite se jim!
 
-od 9-tih do 13-ih: KMETIJA POTOČNIK, Grosuplje: PONIJI – JAHANJE ZA OTROKE

 
- TURISTIČNO DRUŠTVO ŠMARJE-SAP: predstavitev delovanja, zgodovine kraja, zanimivosti

Vabljeni! Povejte naprej