O nas

Vrtnarstvo Frbežar

Naša ponudba rastlin je pestra preko celega leta, se pa seveda spreminja glede na  letni  čas. Prizadevamo si za čim večji izbor doma vzgojenih rastlin, ponudbo pa dopolnjujejo z nabavami pri preverjenih domačih in tujih dobaviteljih. 

Osnovna dejavnost je vzgoja okrasnih rastlin in zelenjavnih sadik ter načrtovanje in urejanje vrtov, ponudbo pa dopolnjujemo s cvetličarsko dejavnostjo in vrtnarsko trgovino. Proizvodnja poteka  v rastlinjakih in na prostem, prodajni del pa v enkratnem ambientu zanimivo preurejenih stoletnih kozolcev. Letos se je že obstoječemu preurejenemu kozolcu pridružil še eden, prav tako častitljive starosti, z novim pokrivalom in zasteklitvijo pa tudi ta v tem drugem življenju  služi čisto drugemu namenu. Že zaradi tega se splača obiskati vrtni center Frbežar, presenetila pa vas bo seveda tudi  ponudba.

Vrtni center Frbežar se  nahaja  nad predorom Mali Vrh pri Šmarju-Sap, 10 km iz Ljubljane, v naselju Mali Vrh pri Šmarju. Avtocesto Ljubljana - Novo mesto zapustite na izvozu Grosuplje – Šmarje Sap, greste skozi naselje Šmarje –Sap in do Malega Vrha.

6c01d147-d5f6-461e-9d34-81d2ddeecfab

POVPRAŠEVANJE

Pošljite nam sporočilo in z veseljem Vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času!